Duh beste boekjes voor je kind

De onderwerpen van Duh boekjes sluiten aan bij de interesses van kinderen. Zo zijn er boekjes over dieren, geschiedenis en natuur. Maar er zijn ook boekjes over bijzondere onderwerpen, zoals friet of de koning. Met een Duh boekje heeft je kind alle informatie bij de hand voor het maken van een goede spreekbeurt of werkstuk.

Facebook Детейлинг  

Educatief en op niveau

https://www.instagram.com/detailing_studio Instagram Автостудия Глянец Elk Duh boekje is geschreven door een team van ervaren educatieve schrijvers. Zij schrijven bijvoorbeeld ook voor Schooltv en voor methodes die de meeste basisscholen gebruiken. Ze weten dus precies hoe je informatie op een goede manier overbrengt aan kinderen. Het niveau van de teksten sluit aan bij wat je kind gewend is op school. Moeilijke woorden worden niet gebruikt, of ze worden uitgelegd.

 

Gemaakt voor de iPad

Duh boekjes zijn geen flauwe bewerking van bestaande boekjes. Het zijn actuele e-books, speciaal gemaakt voor de iPad. Ze maken dus gebruik van alle extra mogelijkheden die de iPad biedt. Maar niet koste wat kost. Beeld en interactie staan in dienst van de informatie. En soms helpen ze gewoon de informatie aantrekkelijk te maken voor kinderen. Dus zijn er grappige weetjes, interactieve puzzels, prachtige plaatjes en spannende filmpjes. Bovendien bevatten Duh boekjes nuttige tips voor het houden van spreekbeurten en het schrijven van werkstukken.

 

‘Het niveau van de teksten is prima.
Mijn zoon begon meteen te lezen en snapte alles.’